علینژاد در سالهای اخیر همواره سعی داشت تا خود را به تمامی جریانات سیاسی و فعالان نزدیک کند. وی حتی پس از خروجش از ایران ارتباطاتش را با حامیان و لابی های اصلاحطلبان خارج از کشور ادامه داد.
ارتباط با نایاکی ها
ماز جبرانی کمدین ایرانی، ارتباطات گستردهای با نایاک دارد. نایاک یکی از لابیهای بدنام جمهوری اسلامی در آمریکا است. جبرانی از ابتدا همراه نایاک بود. او در افتتاحیه سازمان نایاک برای مهمانان برنامه اجرا کرد. (۱)(تصویر شماره ۱)
ماز جبرانی بارها به عنوان سخنران و میهمان در پنل نایاک شرکت داشت. ارتباط او و نایاک امری آشکار و واضح است. (تصویر شماره ۲)
مازیار جبرانی در جدیدترین همکاری خود با مسیح علینژاد در ویژه برنامه نوروزی وی در سال ۱۴۰۰ هجری خورشیدی در شبکه تلویزیونی صدای آمریکا، به عنوان مهمان حضور یافت. (۲)
دیگر عنصر بدنام نایاک فردی به نام دخی فصیحیان است. او مدیر اجرایی سابق نایاک است. (۳)(تصویر شماره ۳)، مسیح علینژاد با او نیز ارتباطات نزدیکی دارد.
رابطه با خبرنگاران بدنام و حامی جمهوری اسلامی
مسیح علینژاد با بهمن کلباسی خبرنگار بیبیسی فارسی که دلبسته جمهوری اسلامی است، روابط دوستانه ای دارد. (تصویر شماره ۴)
صادق صبا دیگر فرد مرتبط با مسیح علینژاد است. صبا مدیر سابق بیبیسی فارسی است. (تصویر شماره ۳۳)
صادق صبا از جمله روزنامه نگارانی است که با تعدادی از مقامات جنجالی جمهوری اسلامی، از جمله صادق خلخالی که یکی از جنایتکارترین چهره های قضایی جمهوری اسلامی است، مصاحبه کرد. صبا در سالهای بعدتر نیز در سال 2008 میلادی جدداً به ایران سفر کرد و با سه مرجع دینی منتقد جمهوری اسلامی، حسینعلی منتظری، صادق روحانی و یوسف صانعی دیدار نمود. بر هیچ کس پوشیده نیست که مصاحبه با سران و مقامات جمهوری اسلامی نیاز به مصونیتی خاص دارد که اتفاقا توسط خود جمهوری اسلامی به برخی خبرنگاران به صورت غیر رسمی و بر اساس رابطه اعطا میشود.(۴)
یکی دیگر از افرادی که مسیح علینژاد با وی درارتباط است علی مهتدی، فرزند محمد علی مهتدی یکی از مدیران ارشد سابق جمهوری اسلامی در لبنان است. (۵)(تصویر شماره ۱ـ۵)
مهتدی خبرنگار سابق پرس تیوی ارگان خبری رسمی بینالمللی جمهوری اسلامی است. (تصویر ۲-۵)
احمد باطبی دیگر فرد مرتبط با مسیح علینژاد است.(تصویر شماره ۶) احمد باطبی یکی از حامیان کروبی و موسوی بوده است و خواهان حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲ جمهوری اسلامی شد. (تصاویر شماره ۱-۷ و ۲-۷ و ۳-۷)
احمد باطبی همچنین در منزل شخصی مرجان شیخ الاسلامی آل آقا اختلاسگرمعروف پتروشیمی رفت و آمد داشته است.
احمد باطبی همچنین در منزل شخصی مرجان شیخ الاسلامی آل آقا اختلاسگرمعروف پتروشیمی رفت و آمد داشته است. (تصاویر ۱-۸ و ۲-۸)
مسیح علینژاد و حسین قاضیان
در یک سخنرانی، مسیح علینژاد ضمن اشاره به خاطره ای، از فردی به نام حسین قاضیان به عنوان معلم خویش نام برد. (۶) اما حسین قاضیان کیست؟ (تصویر شماره ۹)
قاضیان ظاهرا یک جامعه شناس و در دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی و مشاور دولتمردان او بوده است. قاضیان، علاوه بر این سمت، عضو مرکز مطالعات استراتژیک در دوره هاشمی رفسنجانی و خاتمی نیز بود.(۷)
او در سال ۱۳۸۱ یک پروژه نظرسنجی مشترک با موسسه گالوپ انجام داد که به همین دلیل، با اتهام همکاری با دولت متخاصم سه سال زندانی شد. قاضیان مدیر موسسه آیپو نیز است. آیپو یک شرکت خصوصی است که خدمات مشاورهای و تحلیلی ارائه میدهد. یکی از فعالیتهای این شرکت ارائه نظرسنجی است. (۸) قاضیان به جناح اصلاح طلب جمهوری اسلامی گرایش دارد. (۹)
در یک همایش که به همت موسسه توانا در سال ۲۰۱۷ و با محوریت انتخابات برگزار شد، "او «ساختار رابطهای» ِ دولت و جامعه را در نظامهای دموکراتیک، ساختاری دانست که فرصت پاسخگویی مقامات را فراهم میکند. به این علت که مردم منابع موردنظر را برای دولت فراهم میکنند و از این رو میتوانند انتظار پاسخگویی از دولت را نیز داشته باشند. به گفته قاضیان در اینگونه سیستمها، مقامات دولتی، مستخدمان دولت هستند و این نوع رابطه به واسطه پرداخت مالیات از سوی مردم تضمین میشود. اما اگر دولت این منابع را از جای دیگری تأمین بکند نیازی به پاسخگویی به جامعه ندارد. از این رو در کشوری مثل ایران که نفت در اختیار دولت است و منابع از آنجا تأمین میشود، مقامات حکومتی نیز نیازی به پاسخگویی به مردم و جامعه ندارند.(۱۰)
او در کلاب هاوس، در کنار افرادی چون زیبا کلام و ده نمکی به بیان مواضع خود درباره غرب و غرب ستیزی پرداخت.(لینک و فایل صوتی شاید مدافع رابطه با غرب بوده ) (تصویر شماره ۱۰)
موضوع دیگر، تداوم انتشار کتاب این به اصطلاح مخالف جمهوری اسلامی در داخل کشور است.(تصویر شماره ۱۱)
حمایت فائزه هاشمی رفسنجانی از مسیح علینژاد
فائزه هاشمی رفسنجانی در مصاحبهای عنوان کرد که حامی کمپینهای معصومه علینژاد است.
Comments