روابط
روابط مرجان آل آقا بسیار پیچیده و کلافی سر در گم است. گاهی اصلاحطلب ، گاهی اصولگرا و گاهی نیز خود را غیر سیاسی میخواند.
ازدواجهای او همواره در جهت رسیدن به منافعی خاص بوده است. او در تمامی مکانهایی که جهت عقد قرارداد یا شرکت در مزایده و مناقصهها حاضر میشد، همسری را نیز به همراه داشت؛ همسری که در هر مقطع بخشی از منافعش را تامین میکرد.
پس از افشای اختلاس مرجان آل آقا همسرش مهدی خلجی، در توییتی خود را مبرا از وی اعلام کرد در حالی که بنا بر دادههاى موجود در سايت اوپن كورپوريتس (بزرگترين ديتابيس ثبت شركتها در جهان)، ارتباط مهدى خلجى با مرجان شيخ الاسلامی فقط بواسطه «ازدواج» نبود؛ این دو فرد روابط تجاری گستردهای با یکدیگر دارند. شیخ الاسلامی بعد از ازدواج با خلجی شرکت املاک “جرج تاون” را در واشنگتن تاسیس کرد (هدف از تاسیس این شرکت، ثبت سند املاکِ بتازگی خریداری شده بنام این شرکت بوده تا از این طریق بتوانند قانون را دور زده و اطلاعات املاک خریداری شده را از رصد عموم پنهان کنند).
ارتباطات وی در حوزه رسانه نیز قابل توجه است. او شبکهای متشکل از افرادی پرحاشیه و بحثبرانگیز را در این حوزه پرورش داد. شاید شاخصترین آنها معصومه علینژاد معروف به «مسیح» باشد .هر دوی این افراد به ارتباطشان با یکدیگر اذعان داشتهاند. علینژاد در کتاب خود با عنوان «باد در میان موهایم» اشاره میکند که “آل آقا زیر پر و بالم را گرفت و من به او مدیونم.” آل آقا نیز در مصاحبه ای با پرشین نیوز اعلام کرد که وقت بسیاری صرف آموزش علینژاد کرده است. نکته جالب و قابل توجه سابقه حضور هر دوی آنها در مجلس شورای اسلامیست.
در تاریخ ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ زوج آل آقا، خلجی و فروهر- شوهرعلینژاد- در کنفرانس اختصاصی شوراى ملى ايران براى انتخابات آزاد در شهر تورنتوی کانادا، به همراه همسران جنجالیشان حضور به هم رساندند.
مسیح علینژاد همواره سعی کرد که روابط صمیمانه خود با مرجان شیخالاسلامی آل آقا را پنهان کند. وی پس از انتقادات و پرسشگری همگانی از ماجرای اختلاس مرجان آل آقا در توییتی اعلام کرد که با کسی تعارف ندارد و در مورد آل آقا منتظراخبار تکمیلیست!
مرجان آل آقا ادعا میکند سیاسی نیست اما بنا بر گزارش سایت شهروند وی در سال ۲۰۱۴ به مجید جوهری نامزد انتخابات پارلمان کانادا کمک مالی کرده است.
مجید جوهری در سپتامبر ۲۰۱۶ یعنی دو سال پس از دریافت کمک مالی از مرجان آل آقا، دیداری با نمایندگان مجلس جمهوری اسلامی داشت و از طوماری که خواستار برقراری روابط دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران بود، حمایت کرد. او گفت: «این نمایندگان درباره دغدغه های کانادا پیرامون موضوع حقوق بشر در ایران صحبت کردند. این فرصتی برای من به منظور گوش دادن به نظرات آنان بود ما باید به حرف های گروه های مختلف گوش دهیم. اکنون می توانیم به صورت محتاطانه درباره آینده خوشبین باشیم به خصوص درباره تسهیل ارتباطات مردم ایران با مردم کانادا و تسهیل روابط تجاری میان دو کشور»!
جوهری درچند شرکت بزرگ کانادایی به فعالیت مشغول بود و پس از آن بیزنس شخصی خود را راه اندازی کرد.
از دیگر افرادی که با مرجان آل آقا ارتباطاتی داشته، احمد باطبیست .باطبی یک از افرادیست که سالها پیش از ایران خارج شد و همواره خود را نیروی انقلابی و برانداز معرفی کرده است. گمانهزنیها در باب این رابطه از این جهت میتواند مورد توجه این پژوهش قرار گیرد که احمد باطبی دستکم یکبار در سال ۱۳۹۶ از روحانی حمایت کرد و در انتخابات ریاست جمهوری نیز شرکت نمود. همچنین فایل صوتی مبنی بر ارتباط احمد باطبی با بازجویش در فضای مجازی منتشر شد که بازجو از وی میخواست تا به اپوزیسیون نزدیک شود و برای جمهوری اسلامی جاسوسی کند.
سخنگوی قوه قضائیه در تاریخ یکشنبه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۰ احکام صادره برای متهمان پرونده پتروشیمی را اعلام کرد.
رضا حمزه لو مدیرعامل شرکت، عباس صمیمی نائب رئیس شرکت، علیرضا اعلایی رحمانی عضو هیات مدیره، مصطفی تهرانی عضو هیات مدیره، محسن احمدیان مدیربازرگانی و مرجان شیخالاسلامی مدیرعامل شرکت دنیز و هترا، هر کدام به بیست سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق، محرومیت دائمی از هرگونه خدمات دولتی و جزای مالی به میزان مبالغی که از طریق اعمال مجرمانه کسب کردند، محکوم شدند.
مرجان شیخالاسلامی آل آقا، با استفاده از روابط سیاسی خود، مبالغ هنگفتی از ثروت ایرانیان را دزدیده و در کشوری امن به تجارت مشغول است.
این یادداشت ادامه دارد...
コメント